Beze smyslů

Beze smyslů

Anotace: Nevím,co k ní napsat..jen to,že ač zní depresivně..já v depresi nejsem..zajímavé

Sbírka: Jenom pro Tebe!

Jak vysvětlit slepému,
co nádherného oči vidí?
Jak vysvětlit hluchému,
co krásného uši slyší?
Jak vysvětlit němému,
jak těžké říct je
Miluji Tě
a víc už nespatřím Tě?

Já už nikdy neprozřu
To snad dříve zemřu touhou a bolestí,
že mám štěstí v neštěstí.

Mám Tebe,
ale nikdy už nespatřím nebe
ani sluníčko smějící se
ba ani oči tvoje trápící se

Nač tebe i sebe trápit
Když život do pasti lze lapit.
Stačí skočit
Stačí říznout
Tak život může skončit,
Smrt mě již nemůže minout.

Dýka přijde mi jako kamarádka
Vlak jako bratr rodný.
Nebo snad oprátka
Se stane způsob mé smrti hodný?
Autor Kačennka, 07.06.2009
Přečteno 372x
Tipy 11
Poslední tipující: januve, Bíša, Anejet, Zasr. romantik, Mellie, Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tají se mi dech. Nádherně smutné.

08.06.2009 21:38:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí