Navždy

Navždy

Anotace: :)

Sbírka: Jenom pro Tebe!

Navždy žít
Navždy snít
Má smysl milovat chtít
Když vím,že mít tebe
Je jak dotknout se konečky prstů nebe.
Prostě nemožné!!

A proto se ptám sebe
Proč mě srdce tak zebe
Když někdy i nemožné je možné
Stejně jako se dotknout nebe
Nebo dotknout se i Tebe.

S Tebou jsem v sedmém nebi,v ráji
ale stejně mne svědomí pálí.
Nemá to smysl
nemá to cenu
nemáš žádný umysl
a já žalostí hynu

Straníš se mne
bojíš se snad
že láska ke mne
život tvůj přetne napořád?

V srdci chladnu
nejistotou a bolestí
stal jsi se mojí propastí,
z které nelze utéct
Usmívat se,copánky plést
Je tak těžké
bez toho abych nemyslela,
nemyslela na Tebe
a zároveň neklela
že pouze trápím sama sebe

Jako hraje piano
i moje srdce bije nejistě
ale na plno
a přejícně.
Jedině to,po čem toužím
je skoncovat s trápením mým
A s Tebou navždy být
Anebo s láskou v očích navěky odejít.
Autor Kačennka, 07.06.2009
Přečteno 562x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Zasr. romantik, Seanko
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kačí každej se dočká to mi věř ;-)

18.06.2009 22:33:00 | 16Petra16

Jak říká Peťa, my jsme s tebou a pro tebe!!!

11.06.2009 22:13:00 | Mellie

laska boli ale je krasna , mas lidicky co ti pomuzou tak se nikdy niceho neboj :-) (-:

09.06.2009 21:56:00 | 16Petra16

Kačenko, Kačenko, Kačenko, co na to říct. Ještě Tě ta bolest neopustila a jak koukám, jen tak to nebude. Je to moc moc bolestivé. Já myslel, že jsi se s tím již vyrovnala ale srdci neporučíš. Stále mrháš svou láskou a trpíš. Nepoučila jsi se.

08.06.2009 21:34:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí