Nevěra....

Nevěra....

Anotace: ......

Nesnaž se mi omlouvat,
ze svých lží se vymlouvat.
Oba víme, co se stalo,
za jinou holkou tě to hnalo.

Já tě pořád milovala,
něco jsem si nalhávala.
Jednou sis však nedal pozor,
nad svou pusou ztratils dozor.

Vyklopil si její jméno,
pak si řekl: to máš jedno.
Facku jsem ti vrazila,
potom tiše pravila.

Táhni si s ní ke všem čertům,
nejsem šašek k tvojím žertům.
Už mi nelez na oči,
neb za sebe neručím!
Autor Kairoyi, 07.06.2009
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pání ta je fakt moc kwásná ST

09.06.2009 06:17:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí