Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ......

Vzal jsem si papír čistý,
začal na něj psát,
vytvářet něco nového,
se slovy si hrát,
toužím stvořit něco pěkného,
doufám, že se mi to povede,
že to bude za něco stát,
tak třeba například.
Napadá mně jenom zas,
že s Tebou chci trávit zítřejší čas,
čas posunků a hlazení,
nekonečného mazlení,
toužím cítit dotykem,
taky sladkým polibkem,
až zas uchvátíš mne,
jemnou hebkostí,
Tvým úsměvem,
a radostí,
vášnivou něžností,
malinkatou neřestí,
na ty hrátky slastné,
pohledy zamilované,
už se na to těším,
a pořád dokola řeším,
jako Moc Tě Miluju,
a proto tady na papír,
slovy myšlenky maluju,
Tvé vlastnosti rýmuju,
abych Tě něčím potěšil,
a Tvoje srdce rozbušil.
Protože Ty nikdy neváháš,
se vším mi hned pomáháš,
a já bych rád zrušil,
všechnu bolest ve Tvé duši.
Lásko, chci Ti dát všechno co mám,
svůj život,
jako velký rám,
prosím, dál mi krásně pomáhej,
svůj život ti svěřuju,
Tak Ber,
a Neváhej.
Autor Martin Flídr, 07.06.2009
Přečteno 720x
Tipy 6
Poslední tipující: OkittoAde, Seanko, Iwushak...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Martine moc hezké - co slovo to perla. Umíš

08.06.2009 21:26:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí