V srdíčku

V srdíčku

Anotace: Upozorňuji že to NENÍ báseň, le není kam zařadit. Spadá to do výlevů....

Vyjádřit se správnými výrazi se zdá těžší a těžší...

Staré známé "Mám Tě rád" a "Miluji Tě" už mi nestačí. Chtěla bych vyjádřit to, co opravdu cítím, jakýmkoliv slovem, a to slovo je.... vlastně není. Prostě neexistuje...

Tak říkám "JEJKY" a vím, že víš, co to vyjadřuje....

**

První "J"
.......... jako to štěstí, že jsme se tenkrát potkali, a nejen to, také to že jsme se dokázali dát dohromady. Bylo to štěstí...

"E"
.......... schovává ty nesmělé, ale krásné, začátky. Tu nevěřícnost, že to tak opravdu může být. To vědomí že to enní jen krásný sen....

druhé "J"
.......... Skrývá tu dobu co jsme spolu, těch dnů a nocí kdy si můžeme být blíž. To štěstí, když Ti usínám v náručí. V teple a v bezpečí.....

"K"
.......... je o tom, jak moc se vždy těším až Tě uvidím a zlehka políbím Tvé sametové rtíky.... a jejky, ta touha po milování.....

nakonec "Y"
.......... značí jen to jediné, to co bude, co prožijem...


Mám Tě v srdíčku broučku....
Autor *whatsoever*, 08.06.2009
Přečteno 750x
Tipy 11
Poslední tipující: Alex Foster, Churry, Lotorien, LucQa, al-pacino, maranika, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš bezva nápady (špit: jen bacha na pravopis výrazi-y)Líbí "o)

13.06.2009 14:48:00 | Churry

Jejky. :D
Je to moc hezký... :) Od srdce.. :)

09.06.2009 18:40:00 | LucQa

to je milené...

08.06.2009 13:43:00 | maranika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí