Trapný melancholik!

Trapný melancholik!

Anotace: Trapný melancholik nejsem:D..

Sbírka: Jenom pro Tebe!

Stojím ,na tebe hledím
Jediné,čeho se bojím …
je odejít!
Ten moment se mi nevrátí,
kdy jsme si koukali do očí já a ty.

Bude mi to chybět,
ale co ty?
Necháš jen čas běžet.

Nenapíšeš a proč taky
Když tvůj cit ke mne je kdejaký
Se mnou jako s panenkou hraješ si
Líbí se Ti snad,že srdce lámeš mi?

Víš moc dobře,co k tobě cítím,
Že po Tobě prahnu
Já už jen počítám s tím,
Že řekneš ať už k čertu táhnu.

Vzpomínky..kéž by vymazat se daly
A temné chmury na mě již už nikdy více nepadaly
Proč nemůžeš zmizet
Proč se můsíš stále nabízet
Proč mě k sakru trápíš tolik
asi jsem jen trapný melancholik...
Autor Kačennka, 08.06.2009
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí