Dobrou noc, anděli

Dobrou noc, anděli

Anotace: jednou jsem se ocitl před barem a díval se do očí anděla, možná se koukla taky,ikdyž třeba nechtěla...

Sbírka: Princezna

Snad z nebe anděl slétl,
možná, že jsem se spletl,
však andělskou má tvář,
jen chybí jí svatozář,
v očích se jí jiskry honí,
pro ni muži slzy roní,
je krásná, jako západ slunce,
tiše, slyším tlukot svého srdce.
Z očí té princezny kouzla se dívají,
že něco cítím k ní,říkám si potají.
Mrazení po zádech, dech se mi tají,
možná si připadám,jak bych byl v ráji.
Řekni mi ale, tak řekni, proč?
Proč se to děje, proč ten kolotoč?
Rozkošná krásko, dobrou noc ti chce přát,
jeden malý blázen, co má tě docela rád.
Autor Dani13, 09.06.2009
Přečteno 531x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jinač bych to ani nepsal

10.06.2009 00:21:00 | Dani13

...tak to chodí :)

09.06.2009 01:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí