Je snem

Je snem

Anotace: ta múza a snad i žena, která tak trápí...

Jsi snem, snem s krajkovým hedvábím,
kdy při luně tělo v objetí odhaluješ
svým každým láskám, tak i bližním svým,
které, místo nás(tvé duše), vroucně miluješ.

Sluncem v deštivém dni vycházíš,
při rozbřesku citů, polibků nekončících,
jak osvětlení míst, které jsou níž a níž,
a tou cestou, andělé v róbách nádherných.

Snad led, který nalezneš uvnitř,
tvou touhu v nicotu obrátí,
a pak, pak uslyšíš andělů věčný ryk,

kdy v půl hodiny věčné ticho se rozezní,
pro nás, kteří tvá ústa milují,
a jen dotek rukou, bělobou andělskou,
své dílo, v té chudobě bez duše nikdy
tak nenechají…
Autor Láďa, 09.06.2009
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, Bíša, Paulín, labuť, al-pacino, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí