ticho v bouři

ticho v bouři

Anotace: Láska vám dá růžové brýle a i když na vás ostatní koukají jako na slepého pitomce, je to to nejkrásnější co se vám může stát.

Modrou oblohu zatáhnout mraky
vítr rozfouká odpolední klid
v dálce vidíš odlétat podlení ptáky
kteří hledají kde se před bouří skrýt

Kolem už začalo přírody běsnění
Oči mám však stále jenom pro tebe
Neslyším její hrozivé skučení
Nevidím to hrozivé černé nebe

Vezmu tvou ruku do svých dlaní
už ji nikdy nechci ztratit
stala ses mou krásnou laní
ke které se chci každý den vrátit

Vezmu tě do naručí jako spící vílu
Budu tě hýčkat v nekonečném čase
Jsi to co mi každé ráno dává sílu
Žiju jenom kvůli tvojí kráse

Naplňím svou láskou tvoje srdíčko
aby si věděla že tu jsem celý tvůj
před spaním políbím tě na víčko
každý den při mě prosím stůj

Protože si to nejcenější co mám.
Autor Midnighter, 09.06.2009
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: Midnighter, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí