Opuštěná

Opuštěná

Anotace: :)

Proč nezůstal jsi o chvilku dýl?
Proč ode mě jsi pospíchal?
Již měla jsem v duši mír
Ty zase si jej rozdmýchal

V zrcadle dívám se na sebe
Sama tu zůstávám, sama se bojím
Nechals mě zamilovat se do Tebe
Přitom bereš mi možnost vídat tvář tvojí

Spousta osamělých nocí
Spousta osamělých večerů
Je to tak zvláštní pocit
Tak píšu básně, snad tuhle odpustíš mi nevěru

Bez tebe jsem jak hromádka neštěstí
Citím se být v pasti
Nic dobrého to nevěští
Bohužel, s láskou jsou i strasti

Dnes bude opět
Na tvém místě ustláno
Smutný zdá se svět
Když:kde usínáš,je mi neznámo...
Autor Gudula, 09.06.2009
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, Kallkaa, Psavec, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Le ver luisant, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné bude usínání.

09.06.2009 21:22:00 | Psavec

opravdu zajímavé

09.06.2009 17:28:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí