Ty a já

Ty a já

Anotace: my

Sbírka: Myšlenky

Je krásná letní noc,
obloha bez mráčku.
Nade mnou září drahokamů moc
a ty jsi vedle mě, miláčku.

Ležíme na zemi,
koukáme na nebe.
Moje srdce tluče štěstím,
lásko, žiju jen pro tebe.

Držím tě za ruku a cítím vůni tvých vlasů,
vůni rozkvetlých třešní a růží.
A té nejvzácnější orchideje.
Ležím omámen sílou tvého hlasu,
který proniká mi pod kůži
A mé tělo se láskou chvěje.

Tak jako svěží déšť v parném létě,
jako pohodlná postel po těžkém flámu,
to je pro vojáky povel spěte,
sic uléhají pozdě k ránu.

Tak jako lesní pramen pro poutníka,
kterému krk žízeň souží,
to je múza pro básníka,
který něco napsat touží.

Ty pro mě znamenáš moc,
všechno co moh bych si přát.
Kéž nikdy neskončí tahle noc,
a tvá láska bude mě u srdce navěky hřát.
Autor Le ver luisant, 09.06.2009
Přečteno 454x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Anne Leyyd, Paulín, kikis, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilá, líbí...*:)

21.05.2010 08:36:00 | PIPSQUEAK

Líbila se mi! ST! :)

14.06.2009 19:36:00 | Anne Leyyd

Ze začátku mi to připadlo takové nemastné, neslané, ale pak ses rozjel(v 3.-5. sloka)...Možná by nebylo nutné to tak rozvíjet(začátek a konec) ale to je jen můj subjektivní pocit. Chápu, je to z lásky:)

09.06.2009 15:59:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí