Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: zvorala jsem to.....jako bych to nevěděla!!!Ale já tě vážně miluju

Chybíš mi
ani nevíš jak moc
chybíš mi
o tobě zdá se mi každou noc

vím že chtěl bys mě zpět
je to hrozně těžké
ano chtěla bych odpovědět
ale je to stále víc zlé

jako řádky k písmenkám
jako žáci k písemkám
tak se hodím já k tobě
v lásce,štěstí dokonce i v zlobě

lásko ty si totiž pro mě nejvíc
bez tvích polibků chřadne můj líc
bez tebe jsem jako noc beze tmy
médo prosím vrat se mi

zchází mi tvá obětí
dny bez tebe jsou jako století
bez tebe to nejsem já
chybíš mi chci být zas tvá

jediné co přeju si ted moc
je od tebe polibek na dobrou noc
Autor kávěnka, 09.06.2009
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Kubino 2, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se za pravopis omlouvám ale jsem v šesté třídě a z češtiny mám slabou trojku tak prosím pochopte

škola je fakt hnus
kdo zvládne jí je kus

koho naše uča baví
ten ad mi zadek políbí

chci už otsad rychle dál
než vytáhne zas ty pitomí slovesa
xD jinak jsem ráda že se vám líbí a děkuji za koment

10.06.2009 14:49:00 | kávěnka

Takové milé, upřímné vyznání. Jen si dávej pozor na pravopis.

09.06.2009 16:18:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí