Osamělost

Osamělost

Anotace: Vyjadřuje moje pocity, když nemám toho, kdo mi pomůže a to je KLUK!!!

Dávná chvíle je ten tam,
všude kam se podívám,
roste láska, přátelství
proč jsem tedy plná nenávistí?

Láskou mnohokrát zaslepena,
přátelstvím zas ohromena.
Co to slovo znamená?
Sama jsem z něj zmatená.

Nyní mi to dochází,
osamělost přichází.
Láska ta mě zradila,
pár přátel jsem ztratila.

Ve třídě jsem však jen holka,
každý se ke mně chová jako kdybych byla Majolenka.
Proč jsou všichni takoví?
To se nikdy nikdo nedoví.

Třeba se vše přece změní,
a to jen k lepšímu.
Autor Attina, 09.06.2009
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,ale myslím si, že mít kluka je to nejméně důležité.

10.06.2009 16:02:00 | sestra-konec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí