Hledání lásky

Hledání lásky

Anotace: Stojí za to si to přečíst?

Co mám dělat,abych už nestál stranou,
chci toho moc,když chci tu pravou.
O pravé lásce sním každou noc,
je to opravdu tak moc?
Zatím jsem ale stále neuspěl,
vždy když jsem se zamiloval,
tak jsem byl ten co trpěl.
Nevím co špatně dělám,
ale tu pravou stále hledám.
Ale už mě dochází síly,
někteří blázni si v téhle situaci přeříznou žíly.
To bych ale neradil,
i kdyby ten nejbližší vás zradil.
Nedokážu pochopit proč někomu by se chtělo,
takhle ničit svoje tělo.
Takový člověk je u mě hloupý,
protože zdraví si těžko koupí.
Autor KalliPaul, 09.06.2009
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s komentem pod sebou a s tebou také. Sebevražda je jedna z největších chyb v životě.

14.06.2009 21:48:00 | Anne Leyyd

Na každého někdo někde prý čeká..=o)

09.06.2009 21:56:00 | Dullsinea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí