Pouhé slovo-i tohle bolí

Pouhé slovo-i tohle bolí

Anotace: Proč to tolik bolí..........

Proč to tolik bolí, když je to jen pouhé slovo
Někteří to slovo berou, jako by dostali nové kolo
Lidé říkají hodně věcí, které neberou vážně
U některých pak, ale zůstává srdce prázdné
Vždycky něco končí a něco začíná
Pak jen zůstává, ta jizva ztracená
Hluboko tam někde určitě bude
Když si člověk vzpomene...bolí úplně všude
Najednou zahřívá, bolí i mrazí
Někdy tě to až do kolen pěkně srazí
Ty neuděláš nic - jen trošku zapomenout
A nechat dál tvým životem plynout
Na malou chvíli zapomeneš
Ale nikdy už to nesmažeš
To slovo ti dává sílu žít
Dává v duši mír a klid
TO SLOVO JE LÁSKA!!
Autor Luc, 31.10.2005
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Svatá pravda!

01.11.2005 10:49:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí