Zoufalý anděl

Zoufalý anděl

Anotace: kýčovité, přešlé, psané pozdě v noci ;) tak zkuste jestli se to dá, nebo ne

Anděl - a byl tu jen na chvíli
hloupost mu nedala odpověď
roztáhl křídla motýlí
v bezvědomí chtěl odletět

Zázraky jsou na zakázku
a anděl všechno dal mi v sázku

Ruce měl od krve
a v uších tisíc tónů
naposled - poprvé
uslyšet řev zvonů

Zázraky jsou na zakázku
a anděl všechno dal mi v sázku

V kaluži
utopil svět
snad dluží
mi poslední let

Zázraky jsou na zakázku
a anděl všechno dal mi v sázku

Daleko kvůli hněvu,
do jezer, měst a do polí,
za zvuku pohřebních zpěvů
milujem. A nic nás nebolí...

Zázraky jsou na zakázku
a anděl všechno dal mi v sázku

Andělům se nedá věřit
smějí se jako prokletí
a na to srdce musí zemřít
než přijde další století

Zázraky jsou jen na zakázku
a anděl dal mi všechno - lásku...
Autor Ell19, 09.06.2009
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: betmen71, darkday, Gemyni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mě dá

09.06.2009 22:18:00 | Gemyni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí