Ještě jsem příliš slabý

Ještě jsem příliš slabý

Anotace: ...

Jsi horizontální poloha
s lákadly pro
příliš mnoho pocestných

jsi inspirace pro pohádku
s prázdným dějem
a špatným koncem

stínáš dráčkům
jejich vyhaslá srdce ...

Zvedám se z popela
nic bájného na tom není
hledám odkaz na pocit
co mě nerozpáře

skrývám se ve stínu stromu
co vždy vyroste nad bolestí
dotykově vyhladovělý
objímám jeho kmen
o kůru si dřu kůži
jiná bolest

splašené koně
co táhnou myšlenky
jsem mizerný vozka
práskání biče
do mých slabin
chci se šíleně rozjet

kolena však zůstávají
ve svých jamkách

ještě jsem příliš slabý
Autor smudlinek, 09.06.2009
Přečteno 339x
Tipy 26
Poslední tipující: sveřep, Marcella, Marupiara, Marfuša, NikitaNikaT., bejbyyyy, Psavec, labuť, Zasr. romantik, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo

02.12.2009 15:42:00 | sveřep

... la la nebo malý

15.06.2009 19:49:00 | Marcella

Velmi zajímavé, čtivé a působivé dílko.

10.06.2009 16:49:00 | NikitaNikaT.

...hmm,ST

09.06.2009 23:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí