Vítězství nad nevyspalými rány

Vítězství nad nevyspalými rány

Anotace: ........

Propálenej terakotovou cigaretou
Co tvoří ve vzduchu obrázky
Z našich společnejch cest
Udušenej horkým podvečerem
Kterej přines vzpomínky
Vystřižený z Apollinairova pásma

//Takovej jsi//

A tvůj prohnanej úsměv
Si jen těžko zvyká
Na balancování na hraně osudu
Právě na tý
Nedávno do hloubky nabroušený
A na tvou hlavu
Už netrpělivě čeká kat

Však protržený oblaka
Ti z lítosti pouští k zemi
Stébla pro tonoucího
Tak se jich chytni!
Protože mé srdce umí odpouštět
Ale klíč k jeho obručím
Byl utopen v povidlový řece
Neskutečně bolestivýho odříkání
V době kdy na světlo vykukovaly
Žlutý hlavičky jedovatejch kytek

Teď všechno leží
Uvězněno pod bílým kruhem samoty
A já konečně našla odvahu
Zahodit nedopalek starý lásky
S příchutí žluklýho kafe

//Gratulace přijímám každej den
V jitřenkový hodině//
Autor Princezna.Smutněnka, 10.06.2009
Přečteno 313x
Tipy 17
Poslední tipující: René Vulkán, Sweet KiWi, Vlk v rouše, Lioness, kikis, Nergal, Juan Francesco de Faro, zrrrr, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vim, neni to lehky...i ja pridavam gratulaci a tip k tomu ;)

08.07.2009 11:49:00 | Nergal

gratuluji...

10.06.2009 11:03:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí