1. Máj

1. Máj

Anotace: ...

Vybrnkávám na struny melodii svou,
vybrnkávám ti do srdce melodii hravou,
Cinkilinky, tralali...kam jsme se to dostali?
Cinkilinky, tralali...lásku jsme si slíbili
Cinkilinky, tralali...

Upouštím kytaru, padá na zem,
melodie hravá už dohrála se
Místo polibku pod třešní rozkvetlou,
Mám uvnitř srdce strunu roztrhlou...

Cinkilinky, tralali....není to fakt zoufalý?
Cinkilinky, tralali....kam jsme se to dostali?
Autor metamorfulatko, 10.06.2009
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se tak někdy ptám...

11.06.2009 12:49:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí