Rafaelo stejně neř ekne vše

Rafaelo stejně neř ekne vše

Anotace: chtěla bych mu toho tolik říct ale už je moc daleko

tísíce vět bych mohla psát
o tom jak me bohuzel nemás rád

o tom jak mému srdci chybís moc
jak chtělo by abys přišel na pomoc

vzpomen si na to co bylo
co se mezi náma stalo

jak sem kulhala se zdravou nohou
jen abys přišel a já byla s tebou

lásko neboj čekám tu
na tebe nikdy už nezapomenu

ty si pro mě to nejlepší
prý nejde být jen já a ty

já by sem to zvládla lásko
je to jen na tobě --zvládneš to??

prosím řekni jo
já totiž furt čekám tu

nenávidím tě za to že tu čekám
za to že tu plakám
za to vše a za sebe
že neřeknu miluji tě

vím to sem srab
tak mě třeba zab

jenže ten cit zůstane
v mém srdci už navždy je

a chceš říct jedno tajemství???
ty v mém srdci tak si
Autor kávěnka, 10.06.2009
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí