Japaaan

Japaaan

Anotace: moje krátký vyznání :)

Japonsko je moje víra,
která ve mě neumírá.
Dnem i nocí snim si sen,
že se jednou dostanu sem!

Manga to je moje slabost,
když je kreslím mám fakt radost.
Je to pro mě nejky styl,
hodně lidí zarazil.

Mě je to však upee jedno,
pač to se mnou ani nehlo.
J-rock to je ten můj svět,
nevzdám se ho ani za milion let.

The GazettE moje láska,
lepšínež kdejaká kráska.
Tuhle band fakt miluju,
to vám kluci slibuju.

Pak jsou tady An Cafe,
jak je ještě neznáte.
Sice užtam není Bou,
fans to ale přežijou.

Miyavi je zvaný "bůh",
on je něco jako duch.
Takhle můžu psát i dále,
pač Japonsko zbožňuju stále!
Autor Kairoyi, 10.06.2009
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí