z vyvřelin

z vyvřelin

Anotace: ..

Z vyvřelin lávy sopečný
ze schránek trilobitů
poznám co bylo skutečný
a doufám že ještě jsi tu
že ještě pálíš
i učíš mluvit němý
stejně jak v dávnozemi

Pro Tebe klečím
navzdory řečím
drbům a pomluvám
volám a odmlouvám
i balanc držím
nad strží smrti tlam
co z toho mám?

Pár minut noci slasti
za mraky starostí
a rány bez náplastí
a bolest za kostí
...hrudní

Znám hloubku studní
i vejšku větví stromů
co víc říct k tomu
jak to vše se mnou mává
...to láska přelétavá.
Autor zenge, 10.06.2009
Přečteno 298x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Rolnička, nejsembásník, Psavec, Mario de Janiero, NikitaNikaT., Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí