Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Jak moc mi chybíš...jak jen se mi stýská

Chyíš mi jako květině slunce, když blíží se noc
chybíš mi tak, že i žíznivý na poušti cítí se líp.
Tvůj usměv mi běží před očima,
tak jako život těsně před smrtí.
Vidím tě ve snech,
jsi anděl můj i má noční můra,
jsi pavouček milý i zlá nestvůra.
Jsi vzpomínka co drží mě jak klíště,
že miluji tě vím ted´ zcela jistě.
Jsu kapka vody co nedopadla na zem,
v přítomnosti tvé jsem jen blázen.
jsi slunce žár a měsíce kousek,
miluji na tobě každičký fousek.
Když na tě myslím tma ve světlo se mění,
ldyž nejsem s tebou je to k nevydržení
Proč mi tak chybíš, proč chci tě víc?
Myšlenky na tebe táhněte pryč.
Autor black_and_red, 31.10.2005
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No, někdy do toho takhle moc padáme. Znám to, znám...

01.11.2005 10:39:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí