Jak málo jen

Jak málo jen

Anotace: ...

Leži pod dekou a usíná,
přemýšlí a v hlavě zmatek má.
Kouká na mobil, on se neozývá,
kouká do přijatých zpráv a po zádech jí přejede mráz.

Měl ji tak rád, kam se to ztratilo?
Teď není ani kamarád, srdce se jí zlomilo.

Zachvěje se, tiskne deku,
cítí bolest, svírá pěsti od vzteku.
Lubim Ta - dvě slova pouhá,
tolik lásky v nich a ta touha..

Přes řasy slza dolů padá,
za ni druhá, třetí, čtvrtá..
Neodolá, napíše mu,
ale? Má to ještě vůbec cenu?

Slova prosby, touhy, naděje,
chci tě vidět, slyšet, co se to s tebou děje?
Odpověď žádná, jako vždy,
za co já mám trpět? On je ten, co ublížil:(
Autor metamorfulatko, 11.06.2009
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: 11prdelka, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tk tayta basnicka je doposledniho detajlu o me a o klukovi ktery mi ublizil,,pste super basnicka nej na literu

15.08.2009 20:32:00 | Lady_Mucik01

Bohužel to tak je vždycky, ten co ublíží z toho vyvázne bez šrámů a bolesti :(

11.06.2009 12:55:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí