Anděl

Anděl

Anotace: Pro mýho pilota :)

Jeden malý Anděl se z výšky dívá
Dívá se na Zem z nebe
Dívá a před světem se skrývá
Střeží moje štěstí, střeží mi Tebe

Někdy se trochu bojím miláčku
Snad né moc blízko k němu lítáš
On klidně dívá se z obláčku
Třeba i Ty se na něj díváš

Já ho budu prosit
Kažbou noc i každý den bílý
Co bude si přát, budu mu nosit
Aby hlídal Tě každou chvíli

Doufám jen, že tvá práce
Jednou nevytrhne mi srdce z těla
Začínám o Tebe bát se
Navždycky mít bych Tě chtěla...

A tak ho prosím stále
Aby na Tebe nikdy nezapomněl
Prosím a prosit budu dále
Aby na paměti měl

Ať zranit Tě nikdy nedovolí
Každý den ať pomůže Ti přežít
Ochranou ruku nad Tebou nepovolí
Nepřežila bych Já-Tebe nemít

Vím,že na Anděly nevěříš
Já modlím se k nim večer v posteli
Myslím, že tím nehřešíš
Přesto dál budu prosit Anděly

Nemůžu udělat víc
Snad bude mé prosby slyšet
Mě jiného nezbývá nic
Než doufat tiše

Protože já chci,Tvé dítě cítit v břiše...
Autor Gudula, 11.06.2009
Přečteno 500x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, kroužek, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, ir.is, Stepbystep, Psavec, nejsembásník, batůžek na motorku, destovecka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

10.08.2009 23:29:00 | Bíša

Hezké...ST.

18.06.2009 10:42:00 | Kapka

...fajn,ale na anděly moc nespoléhej,víš kolik mají práce

11.06.2009 10:50:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí