asi chci moc

asi chci moc

Anotace: dotek lehké skepse

Je mi hodně přes dvacet
a pořád jsem na kolenou
z lidí chce se mi zvracet
a duši nosím zahalenou



proč bych pořád měla
snášet vaše ale
už bych vážně chtěla
dát všem jasné vale



já dokážu milovat
a pak odpouštět


ale už nechci
nejde to
sem prázdná
jak vypuštěnej rybník

Výsledek obrázku pro prázdno

Autor Akyš, 11.06.2009
Přečteno 485x
Tipy 14
Poslední tipující: bogen, jesterka, Lucije, Bíša, Kačennka, Psavec, nejsembásník, WAYWARD, danav, metamorfulatko, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká, oslovila mě.

11.06.2009 13:20:00 | Psavec

...v lásku je třeba věřit jako v boha...duď je,nebo není
...až si nás vezme k sobě...pocítíme

11.06.2009 12:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí