Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: blá blů blé

Vzpomínky přetrvávají
všichni to znají.

Život se nežije,
ale prožije.

Tak rychle plyne čas,
a starší je každý z nás,
ale vzpomínky přetrvávají,
všichni je mají.

Můžeš zapírat kolik chceš,
můžeš mi říct běž,
ale nemůžeš zapírat to co se stalo
i když se ti to hloupé zdálo.

Pro mě to krásné bylo
a co mi z toho zbylo?
To že mě ignoruješ?
To že mě nemiluješ?

Ale vzpomínky přetrvávají,
všichni to znají.

I já to znám,
proto je v srdci mám.
Autor D.Angel, 31.10.2005
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozně bolestné vzomínky, ale otázka je, jestli na ně chci zapomenout...

09.11.2005 17:22:00 | D.Angel

Možná že se to čte dobře, ale určitě jsem pesimista.

31.10.2005 18:24:00 | D.Angel

možná jsi pesimista ale čte se to dobře

31.10.2005 18:17:00 | aluša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí