Náš den...

Náš den...

Anotace: verše, které jsem napsala mojí tetě na svatební oznámení...

My dva chceme svůj život spojit,
spolu jsme již mnoho let.
K toleranci museli jsme dojít,
teď společně chceme projít svět.

Pryč jsou růžové brýle,
už dávno nám z nosu sklouzly.
Prožili jsme i krušné chvíle,
ale jeden druhému na tváři stále úsměv kouzlí.

Ten den si prstýnky vyměníme,
o společném životě pořád sníme.

Bílé šaty z okvětních lístků a závoj z pavučiny,
místo pudru prášek pylový,
rady do života babiččiny,
které na všechny otázky odpoví.

Ten den se Ti zaslíbím,
tak podej mi ruku svou.
Na důkaz své lásky Tě políbím,
společně projdeme světlem i tmou.
Autor Arleen.D, 11.06.2009
Přečteno 419x
Tipy 11
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Pythonissa__, Adele, Bíša, Lenullinka, nejsembásník, labuť, destovecka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, ale nakonec si to na to oznámení nedala, trochu mě to mrzelo, ale aspoň tady se to válí na literu :D

12.07.2010 20:28:00 | Arleen.D

Teta musela býti moc pyšná na Tebe. :) ST!

07.02.2010 22:52:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí