přání v srdci

přání v srdci

Anotace: ...

přání na rtech mám
zní mi neustále v srdci
zase vrátíme se tam
kde můžeme si vše říci

jsi můj maják,moje touha
jsi cesta nekonečně dlouhá
a já chci směle vykročit
jít dál,náš přiběh dokončit...

Vím že máš mě rád!
Autor En, 11.06.2009
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: 11prdelka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo...

11.06.2009 19:16:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí