...mám jen tebe...

...mám jen tebe...

Anotace: ...

Do písku dělám anděla
poplašeně mávám křídly
copak jsem to takto nechtěla
když tvé polibky již stydly

tak tiše si ležím na pláži
nechám paprsky bičovat tělo
ať slunce se mládí nabaží
tak nějak to přece být mělo

ještě oči naposled otevřít
ať s nimi snoubí se nebe
jen již nikoho nespatřit
nechť v paměti mám jen tebe...
Autor En, 11.06.2009
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: 11prdelka, batůžek na motorku, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí