Zmáčkni sakra restart

Zmáčkni sakra restart

Anotace: .....vrátit všechno

Chtěla bych všechno vrátit.

Kapky deště dopadající na holá ramena.
Pár vteřin před polibkem.

Okamžiku, zůstaň se mnou.

co pro mě život znamenal
a kolik minut pro mě býval den?
Vteřiny jsou dlouhé roky
čas neubíhá počítán slzami
jizvami na duši
zrnka písku nezachytíš
v dlaních
proknouzne pryč pocit
okamžik

Vteřino zůstaň, nepřestávej.

Chci vrátit ranní cigaretu.
Odpolední kafe.

Okamžiku zůstaň...

Tvoje prsty se vplétají do cizích vlasů.

Máš pravdu. Jsem jiná.

Chci si to dokázat o to víc
když mě tak napadáš...

Okamžiku zůstaň.

Zahoj jizvy
obejmi mě.

A šeptej mi hřejivá slůvka před
tím než budu snít. Chvíle, trvej dál.

// pod tlačítkem on/off je ještě jedno

RESTART

mačkám a čekám na tu správnou chvíli//
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 11.06.2009
Přečteno 387x
Tipy 30
Poslední tipující: mattoni.uz.neni, už ne pernikova princezna, llucinka886, Matty09, Stoneman, 6thSun, labuť, Bíša, 5thelement, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

okamziku zustan..ty jo..tahle me dostala...

06.07.2009 21:04:00 | mattoni.uz.neni

Okamziku, zustan se mnou... to je parada:-) kdyby to slo, dam SST:-)

12.06.2009 19:28:00 | Matty09

Restart? Nebo delete..? Není lepší nechat HD jet dál...?:)

11.06.2009 20:37:00 | Simísek

Třeba to vyjde, jako *je jednou za sto let, dnes naposled*. Zamilovala jsem se do ní!

11.06.2009 20:20:00 | její alter ego

No,kéž by to tak někdy šlo.Třeba jen na ten okamžik.

11.06.2009 20:19:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí