Cesta dál

Cesta dál

Anotace: Pro tu stinou tvář která je pro mě sluncem

Cesta dál

Jdu a začíná padat déšť
Cigareta ubívá
Má myšlenka spočívá
Na tvá ůsta rozmylá

Cesta mě vede pryč
Někam pryč od tebe
Jen zatažené nebe
Ruka se mi klepe

Jdu tou cestou dál
A čekám co se stane
Krev mi z nosu kape
...čekám co se stane
Autor LoveM, 11.06.2009
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí