chybí mi .....co na tobě miluju

chybí mi .....co na tobě miluju

Anotace: ttohle vvše mmi cchybí oondro

chybí mi tvůj usměv na tvárí
chybí mi tvé vlasy ve slunce záři
chybí mi tvá objetí
chybí mi s tebou strávená století
chybí mi tvůj polibek
chybí mi ten pocit--motýlek
chybí mi tvé hnědé oči
chybí mi jak se mi žaludek točí
chybí mi to šimrání
chybí mi láska
chybí mi polovina sebe samé
chybíš mi ty --André
chybíš mi medvídku,lásko
chybíš mi----bez tebe mi puká srdce a je mě jenom půlka vrat s mi zlatíčko
Autor kávěnka, 11.06.2009
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: Ladí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to moc dobře znám....dobře vyjádřené...

11.06.2009 21:48:00 | Ladí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí