Múza

Múza

Anotace: ...

Sbírka: Myšlenky

Jednu báseň tvořím zase,
než se nápad ztratí v čase.
Múza, která ke mně promluvila,
když překrásná dívka na tvář mě políbila,
nedává mi spát.
Vůni její cítím pořád v srdci,
utkvěla ve mně,
a já na ní nemůžu zapomenout,
ani nechci.
Očarovala mě svojí silou, jako bych se setkal s jedinečnou vílou.
Vílou lásky, která moje srdce rozehřála.
Autor Le ver luisant, 11.06.2009
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Pešulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Roztomilá, líbí...*:)

22.05.2010 15:00:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí