Zlatíčko.....

Zlatíčko.....

Anotace: Pro jedinou co mi dává víc než kdokoliv jiný.....

Miluju Tvoje medová slovíčka
Miluju Tvůj sladký smích
Miluju, když Tě můžu líbat na víčka
Miluju Tvoje krásně zlaté vlasy
Miluju Tvé rty, nos i řasy

Miluju doteky Tvých dlaní
Miluju každý záhyb Tvého těla
Miluju Tvou špatnou i dobrou stranu
Miluju usínat vedle Tebe a probouzet se za svítání
Miluju říkat Ti lásko, mám Tě za anděla

Miluju vteřiny co mi dáváš
Miluju říkat Ti zlatíčko chci Tě
Miluju úsměv se kterým lásko ráno vstáváš
Miluju šeptat Ti, vezmu si Tě
Miláčku miluju Tě......
Autor Nola77, 11.06.2009
Přečteno 683x
Tipy 6
Poslední tipující: Beepat, Roger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc krásna...jko tobě je fakt 9let? pochybuju

22.06.2009 17:20:00 | Lady_Mucik01

Krásná nádherná ... :o)))

16.06.2009 11:05:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí