´´ Tobě ´´

´´ Tobě ´´

Anotace: Vyznání Miláčkovi

Pokaždé večer, když usínám,
na tebe před spaním vzpomínám.
Mé srdce křičí kolem sebe,
nechci jinou, chci jen tebe.
Když nejsem s tebou a jsem sám,
jak bez vody ryba umírám.
Jsi jak slza na mém oku,
chci být pořád při tvém boku.
Svoje srdce chci ti dát,
nadevše tě milovat.
Autor Nedvěd, 12.06.2009
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí