Siréna

Siréna

Anotace: Tuhle básničku napsal můj kluk

Láska je jako siréna,
která láká námořníka.
Duše hladová, vyprahlá,
která je dlouho beze jména
a hledá svého společníka.

O svůj život dávno přišla,
její chtíč už vyprchal.
Vzpomíná, jak kdysi byla čistá,
z těchto časů dávno vyšla,
zůstal jí jen chmurný žal.
Nevrátí se, tím je si jistá.

Tiše se plíží krajinou,
nemá kam jít domů.
Nemluví a nikoho neslyší,
jen ať lidé myslí na jinou.
Chodí rozjímat k jednomu stromu,
na co myslí nikdo netuší.

Teď už není jako dříve,
společně s vlky vyje na Měsíc.
V noci běhá bez rozumu,
dávno v ní bestie dříme,
po krvi touží stále víc.
Kdo na záchranu má dost umu?
Autor Arret, 12.06.2009
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí