Únava

Únava

Anotace: Už je dobře...

Jsem unavená...

Hlava v dlaně klesá, oči pálí
a láska má je někde v dáli.
Tvůj návrat by mi přišel vhod,
vyčerpáním již nevyšlápnu schod.

Jsem unavená...

Dlouho do noci čekávám,
únavou ráno s úsměvem nevstávám.
Najednou jsi tady
a všem rozdáváš své chytré rady.

Jsem unavená...

Co poradíš mně tak asi,
když vysílením už neučešu ani vlasy.
Jsem slabá a nemocná,
tu v poslední chvíli však ruka pomocná.

Jsem unavená...

Přátelé a v branži psycholog nový,
zas a znovu - však celou pravdu teď mi poví.
Z toho zjištění v těle chlad mě zebe,
že ve skutečnosti tolik unavená jsem z tebe !

Jsem unavená...

Jdu spát,
zlému tomu snu zbohem dát.
Již tak unavená nebudu více,
nálada se zlepší i barva vrací se v líce.

Bývala jsem unavená !
Autor Lachailla, 12.06.2009
Přečteno 476x
Tipy 18
Poslední tipující: JohnyD., Kapka, Isquieasuus, Giginka, susana načeva, Charibeja, Sidonie89, Orichi, Lady L, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak je dobře...

21.01.2010 19:46:00 | Kapka

Líbí se mi :) Sice jsem se zaškobrt u té části kdy už neučešeš ani vlasy, asi by se ta část dala formulovat lépe, ale stejně ST a děkuju :)

13.10.2009 21:47:00 | Orichi

Unavená z očekávání,
unavená z lásky tobě dávání
a ty jsi jenom bral
a mě jsi smál
jak někdo může být tak hlopý a dávat se až k smrti
už nejsem hloupá miláčku
už jsem spadla z obláčku
a ŽIJU

20.06.2009 08:08:00 | Lady L

Konečně jsem si tu po takové době přečetla něco pořádného!!! :D :)

12.06.2009 20:05:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí