Blízkost

Blízkost

Anotace: úkol při hodině češtiny- napsat básničku ve stylu Charlese Baudelaira...

Netuším, jak být ti blíž
když spaluješ mě vůní rtů
možná ani netušíš,
jak chvěju se z tvých dotyků!

Nenávidím tvoji tvář
a nemohu bez ní být
jsi pro mě čtivá jak slabikář...
jak odkrýváš, co chtěl bych skrýt!

Až čas obejme naše těla
zůstane z nás jenom prach
padlý anděl, rozněžnělá,
se mnou léháš na marách...
Autor Shark Princess, 12.06.2009
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To teda nebyl jednoduchý úkol.

12.06.2009 21:36:00 | Jana M.

Povedla se ti!

12.06.2009 20:49:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí