Rap song...:'(

Rap song...:'(

Anotace: Jak by řekl L.MAreš- povídání do hudby...doporučila bych k tomu pustit toto: http://www.mp3-kestazeni-zdarma.cz/d-1084-yanni-instrumental-pachelbel-canon-piano.html mně samotné to připomnělo spíš tvorbu Jayk3m...nwm...ale poslechnte si a přečtěte...;)

Učit bych se já teď měla,
jen kdybych na něj já furt nemyslela.
Nemusela bych tu psát tyhle divný kecy,
se vzpomínkou na to, jak sbalil si mi věci.

Tak dej mi zpátky svojí ruku,
do mý dlaně zpět,
budem tvořit zas pár roku,
bude nás bavit svět...

Přemýšlím a dumám, co si počít mám,
za jednu radu pouhou, já cokoliv dám.

Každý ptá se co se stalo, co se mu v hlavě porouchalo,
já sama nevím, sebe se ptám, co se stalo, kam hlavu dal.

Když jsem se ho zeptala, do svých lží se motal,
ruku bych do ohně dala, že ho někdo pomotal..

Tak dej mi zpátky svojí ruku,
do mý dlaně zpět,
budem tvořit zas pár roku,
bude nás bavit svět...
Tak dej mi zpátky svojí ruku,
do mý dlaně zpět,
budem tvořit zas pár roku,
bude nás bavit svět...

Chybíš mi sakra, copak to nevidíš?
Doufám jen v to, že zlý holce nenaletíš...

To je už jedno, já už ho nemám,
svý songy píšu o tom, jak bylo nám fajn..


Tvý dlaně na mým chvějícím se těle,
tvý polibky, díky nimž cítila jsem se skvěle,
tvůj pohled, v kterém jsem se dokázala utopit,
tvůj konějšivý hlas, který mě dokázal pohladit,
Tvé vrásky kolem očí, když jsi se na mě podíval,
Ty před spinkáním, když v náručí jsi mi usínal,
tvůj smích, který tak krásně zněl,
ty celý, když jsi se probouzel...

Tak dej mi zpátky svojí ruku,
do mý dlaně zpět,
budem tvořit zas pár roku,
bude nás bavit svět...
Autor metamorfulatko, 12.06.2009
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou..a dnes se mi nějak moc stýská..uvědomuju si,že každou sobotu v poslední době se mi stýská...2. 5. v sobotu mi řekl, že chce konec:(

13.06.2009 21:17:00 | metamorfulatko

Jo,chlapi jsou sližití...ženská asi nikdy nepochopí,co se mu v hlavě stalo, že to všechno dopadlo tak,jak to dopadlo...

13.06.2009 16:57:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí