Nezbylo nic

Nezbylo nic

Anotace: Opět původně text písně...uvítám jakoukoliv kritiku :)

Stále jen ticho
a prázdné místo,
které je svědkem všeho, co prožívám
Když projdeš ohněm
plameny tě spálí
a právě proto se tu teď zpovídám

REF:
Co můžu říct víc?
Nezbylo nic
tak snad jen sbohem do ticha zašeptám

Co můžu udělat víc?
Už nezměním nic
proto se raději na nic už nezeptám

Zahodím všechno
pro pouhý přízrak
pro jasné světlo, co mě bude jen okamžik hřát
Nasadím masku
ten úsměv, co klame
a budu tu dál své divalo hrát

REF:
........

Budu dál mlčet
a skrývat pravdu,
kterou jen jeden jediný člověk zná

Pohřbím ji uvnitř
v hlubinách nitra
nikdo se na ni už nikdy nezeptá

REF:
........

A tak dál mlčíš
nic neprozradíš.
A tak dál mlčíš
pravdu mi neprozradíš!!!
Autor Scarlett RedRum, 12.06.2009
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí