Pohrobková

Pohrobková

Anotace: ...paměť umí slušně rozpalovat písek v bříšku...

Už zapomínám, jak ti září oči
když se mi něco povede dobrýho
ne, nemáš to o nic víc lehčí
od doby co jsem křikl "Tally Ho!"
a vyskočil z našeho letadla
nebo ty jsi mi někam vypadla?

Už se mi pletou jména
který jsem vám všem holky dával,
vědět to, jaká je cena
za samotu, nebyl by u mě nával
pochybných myšlenek o sobě samém
a co říct na konec? Už jen amen.
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: sophia92, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevzdaj to- čo bolo, bolo... amen býva iba celkom, celúčkom na konci...
ako vždy sa mi páči, je celá tvoja a to je fajn :) pre mňa ST

13.06.2009 20:04:00 | sophia92

myslím že rozumím... a sepsal to dobře :o)

12.06.2009 23:23:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí