Tieňohra

Tieňohra

Anotace: ...hádam na to každý príde sám:)...

Izbu halí tma
a ty nevinne sa pýtaš,
čo sa bude diať,
máš trochu obavy

Krásne zvedavá,
akú ťa poznám a mám rád,
sviečka zažmurká
pohľadom žeravým

Obdivujem ťa,
keď si oblečieš iba tmu,
ruže vyrastú,
kde ťa vídam bosú

Dnes ti ukážem
nočné divadlo plameňov,
z tvojho dychu hneď
teplo spraví rosu

Hráme s tieňmi nesmelé hry,
dlane sa neboja, kým telo ešte váha,
nový film, kde herci sme my,
nesmieš byť nesvoja, prvýkrát nahá

Mesiac zariadil
nežné intímno zblíženia,
už nemáš strach
byť hlavná postava

Dialógy tiel
vedú bezhlasé dotyky,
tieto pasáže
túžiš hrať odznova

Tiene vrhajú
okrem rúk i naše telá
a o pár minút
vystriedame scény

Jeden okamih
sviečka páli viac než slnko,
náhle sme krásne
spolu unavení

Hráme s tieňmi nesmelé hry,
mala si premiéru, spánok ťa teraz zmáha,
nový film, kde herci sme my,
už nie si nesvoja, krásna a nahá.
Autor geronimo, 13.06.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné. Hrozně se mi líbí slovenština.

13.06.2009 21:36:00 | jednazesta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí