nechci být jen kamarádka

nechci být jen kamarádka

Anotace: tahle vět mě fakt ubíjí oto víc m ubližuje když vychází z tvích ůst

Prosím zastav
řekla jsem
ty ses otočil
ja s roztřepaným hlasem povídám :miluji tě

stál si jen tak bezradně
díval ses překvapeně na mě
pak ses zakoktal
chtěl si totiž říct:tu větu

tu větu co jsem milionkrát slyšela
mnohem radši bych na ni zapoměla
tu větu co mi tak ubližuje
tu co mě každej večer sužuje

řek si anet
chytl jsi mne za ruku
víš že mám holku
panebože co je to za muku

ale..........
doufala jsem že řekneš miluji ji méne než tebe

ale ty jsi pověděl
nechci zůstat sám bez tebe
můžeme být přáteli

chtělo se mi křičet
tohlě mi kotě neřikej
to je to nejzlejší na světe

nechceš mě chápu to
zlobím se nezazlívej mi to

miluji tě tak už konečně otevři oči !!!!!!!
Autor kávěnka, 14.06.2009
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: ir.is
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí