Nedokážu

Nedokážu

Anotace: Jen pro něho. On ví. On ví. On ví...

Nedokážu mlčky na svět koukat,
nedokážu ti do hlavy cosi vtloukat.

Nedokážu se jen tlemit,
nedokážu tě u sebe nemít.

Nedokážu na tebe nemyslet,
nedokážu si tě odmyslet.

Nedokážu si život bez tebe představit,
nedokážu se už ani napravit.

Nedokážu tě řádně docenit,
nedokážu být žádný suverenit.

Nedokážu myslet na to, že můj nebudeš,
nedokážu si přiznat, že mě odbudeš (... a už nemiluješ).

Nedokážu básně tvořit,
nedokážu se do nich tolik vnořit.

Nedokážu a nechci bez tebe býti,
nedokážu si tě vydobyti.
Autor P€ŤULK&, 14.06.2009
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Samotář Samotinký, Radek.oslov.Šafárik, vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastný

05.10.2009 12:59:00 | Samotář Samotinký

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí