Moje hvězdo

Moje hvězdo

Anotace: ...

Temné tmy mne obklopují,
tančí svůj tichý valčík,
světlo mám na dosah ruky,
nevidím jej,
přesto cítím jeho teplo.

Pohaslá hvězdo bez citu,
já mám tě ráda,
naplňuješ mne, ale i bolíš,
otáčíš ke mě záda.

Ležíš tu bolavá lásko,
v mém srdci našla jsi domov,
a přitom máš tak blízko,
lék na všechny své strasti.

Ale k tvému neštěstí,
lék je vyhaslá hvězda,
jak ta tě může uzdravit,
když cestu k tobě nezná?

Ani můj cit tě nerozjasní,
ležíme tu spolu krásní,
po vášnivé noci šťastní,
a tmy kolem stále tančí.

Jsem už vyčerpaná citovostí,
ano, miluji tě!
Ale pojď už spát,
ať ti mé sny mohou svit dát.
Autor elevan, 14.06.2009
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: evy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí