Jednostranná láska

Jednostranná láska

Anotace: Kdo zažil pochopí,kdo nezažil nepochopí.

U srdíčka mě to pýchá
a taky se mi špatně dýchá.
Proč zlomené srdce musí tolik bolet
a proč mé oči chtějí bulet.
Proč mé tělo nechce se teď hýbat,
proč mé rty už nechtějí Tě líbat.
Miloval jsem Tě, ale asi Ti to bylo málo,
ale nemůžu Ti dát vše o čem se Ti jen kdy zdálo.
Když miluješ,tak se raduješ i z každého mála,
ale v téhle zkoušce jsi ty neobstála.
Autor KalliPaul, 14.06.2009
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: betmen71
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí