My

My

Anotace: ....

Nebe je rudý
Já sem hrdý
Slunce zapadá
Ty se červenáš
Tráva je zelená
Ty si naštvaná
Stromy jsou hnědý
Já sem milý
Pravda je jinde
Než jsme oba chtěly
Autor skywolf, 14.06.2009
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí