Chyceni v sítě panenkářů

Chyceni v sítě panenkářů

Anotace: utíkej před lovci krásných vlasů

"Chtějí z nás udělat panenky"

Touhle cestou půjdem,
ruce nám trní rozdírá,
krve korálky v trní,
kdopak je po nás posbírá?

Touhle cestou půjdem,
větvě nám vlasy trhají,
vlasů chomáče v listí,
na panenky je sbírají.

Touhle cestou půjdem,
kamení nohy nám sdírá,
korálky krve v kamení,
bůhví kdo je tu sbírá.

Co z nás jen udělaj, kam příjdem
slepí, špinaví, bez krásy
oba dva, spojení v TebeMne
holčičkám, na panenky, na vlasy.

Kdoví k jakému děcku příjdem.
chyceni v sítě panenkářů...
Autor Jinx..., 14.06.2009
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Zasr. romantik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný...smutný...tak to má být...

18.06.2009 21:26:00 | A'tuin

skvělý text
ST

15.06.2009 08:58:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí