NEDĚLNÍ

NEDĚLNÍ

Anotace: Neláká mne psát o lásce a ani tohle vlastně tak moc o lásce není ale jinou vhodnější sekci jsem nenašel

Nedělní…..


Jemné nitky slunečného rána,
pod přivřenými víčky.

Blízkost rtů a pravidelný teplý dech,
na ještě spící kůži.

Líný sen, co sám chce zůstat tiše,
s něžnostmi té noci.

Vůně teplé, čerstvě uvřené kávy,
polibkem chuť na rty píše

Zastavit tu chvíli chtěl by napořád,
čas vrátit na křídlech

A zlaté, letní pihy, na nosíku malém, prý po mamince
v tu chvíli neví že už nespatří

Čas nevrací se, osud neoblomíš ….. snad ……. jen někdy
náhodou ….. a ve vzpomínce.
Autor buburadley, 15.06.2009
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: stravla, Emira, Jana M., WAYWARD, ReLaXáToR
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně něžné ST

16.06.2009 23:42:00 | stravla

Zajímavé v porovnání s kravinami co si dovolí zde někteří
publikovat.Dávám TP

15.06.2009 09:25:00 | ReLaXáToR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí